Блінкен у розмові з Сибігою наголосив на продовженні військової та економічної допомоги США Україні

Блінкен у розмові з Сибігою наголосив на продовженні військової та економічної допомоги США Україні

Київ  •  УНН

16 жовтня 2024, 05:49  •  13589 перегляди

Read in English

Держсекретар США Блінкен провів телефонну розмову з главою МЗС України Сибігою. Вони обговорили подальшу військову та економічну допомогу США Україні у боротьбі з російською агресією.

Державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ України Андрій Сибіга під час телефонної розмови обговорили військову та економічну допомогу США Україні, повідомили у Держдепартаменті США, пише УНН.

Деталі

"Державний секретар США Ентоні Блінкен розмовляв 15 жовтня з міністром закордонних справ України Андрієм Сибігою, щоб підтвердити незмінну підтримку Сполученими Штатами боротьби України з агресією росії", - повідомили у Держдепі.

Держсекретар США та його український колега, як повідомляється, "обговорили майбутні дипломатичні заходи та взаємодії з лідерами ЄС". 

"Під час розмови держсекретар наголосив на продовженні військової та економічної допомоги США Україні та підтримці українців у захисті їхньої свободи", - зазначили у Держдепі.

Стратегічне партнерство: Сибіга обговорив з Блінкеном ключові потреби України в умовах війни15 жовтня 2024, 19:12 • 29923 перегляди