okupant-ne-dosiahaie-svoho-zavdannia-zelenskyi-pro-sytuatsiiu-na-fronti-ta-dii-syl-oborony

Окупант не досягає свого завдання: Зеленський про ситуацію на фронті та дії Сил оборони

 • 83447 переглядiв

Українські захисники закріпили міцні позиції на Харківщині, водночас зс рф не досягають своїх завдань. Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні повідомив про ситуацію лініях захисту та відзначив дії військових, рятувальників та медробітників, передає УНН.

Ми маємо більш міцні позиції на Харківщині, - 57 бригада, 82 бригада – дякую вам воїни. ЗСУ достатньо ефективно знищують окупантів на Донецьких напрямках, зокрема в районах міста Часів Яр. Окупант не досягає свого завдання розтягнути наші сили та цим послабити Україну на широкому фронті від Харківщини до Донеччини. 

– повідомив голова держави.

Зеленський зазначив дії ЗСУ, ДСНС, та медиків.

Я дякую кожному нашому солдату, кожному сержанту, офіцеру, які достатньо сміливо і стійко виконують бойові накази та зберігають наші позиції. Особливо відзначу за бої цими днями 41 бригаду, передусім підрозділи ГУР – "Кракен" та "Артан", а також підрозділи Нацгвардії. Також особливо хочу подякувати 225 окремому штурмовому батальйону. Дякую кожному підрозділу ДСНС та Нацполіції. Кожному медичному працівнику. Усім працівникам ремонтних бригад, які задіяні у ліквідації наслідків російських ударів.

- сказав Володимир Зеленський.

Президент нагадав про дії загарбників:

Удари КАБами, ракетні удари, жорстокі російські обстріли щодня продовжуються, - Сумщина, Харківщина, Донеччина, Запоріжжя, Миколаївщина та Дніпровщина.

- сказав глава держави.

Також за словами Зеленського, "якими б не були складнощі, усюди є належне реагування наших екстрених служб. Дякую рятувальникам ДСНС Харківської та Сумської областей, медичним робітникам, фельдшерам, працівникам бригад екстреної допомоги".

Дякую кожній і кожному, хто виконує свої професійні обов’язки допомагає всій нашій державі стояти проти російського терору – сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що світ може зупинити російський терор українських міст - для цього необхідно мати політичну волю, аби збільшити військову підтримку України. 

Популярні

Новини по темі

У Києві та по всій Україні 20 травня відключатимуть світло

 • 56745 переглядiв

В Одесі пролунав вибух, ймовірно – балістика

 • 70713 переглядiв

Президент Ірану потрапив у аварію на гелікоптері

 • 39407 переглядiв