МІ-5: розвідка рф націлюється, щоб викликати "хаос на британських і європейських вулицях" - ВВС

МІ-5: розвідка рф націлюється, щоб викликати "хаос на британських і європейських вулицях" - ВВС

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 15:58  •  10733 перегляди

Read in English

Глава МІ-5 попереджає про загрозу від російської розвідки, яка націлена на створення хаосу в Британії та Європі. ГРУ проводить операції з підпалів, диверсій та інших дій для дестабілізації ситуації.

Глава внутрішньої розвідки Великої Британії попереджає, що російська розвідка поставила собі за мету влаштувати "хаос на британських і європейських вулицях".  Можливо, Велика Британія зараз стикається із серйозною багатошаровою загрозою.

Пише УНН із посиланням на службу новин Британської телерадіомовної корпорації та CNN.

Глава служби внутрішньої безпеки МІ-5, гендиректор Служби безпеки (МІ5) Кен МакКаллум повідомив, що російське розвідувальне управління ГРУ продовжує "постійну місію, щоб сіяти хаос на британських і європейських вулицях", проводячи операції, які включають "підпали, диверсії та багато іншого".

У МІ-5 величезна робота.. Перші 20 років моєї кар'єри тут були наповнені терористичними загрозами. .. Тепер ми стикаємося з ними поряд із підтримуваними державою змовами з убивствами і диверсіями на тлі великої наземної війни в Європі

- сказав МакКаллум.

Він нагадав, що понад 750 російських дипломатів були вислані з європейських країн з моменту початку вторгнення в Україну. Більшість за звинуваченням у шпигунстві.

Нагадаємо

рф поширює фейк про затримання українських розвідників.

Погана підготовка: британська розвідка пояснила, чому рф випадково бомбардує власні міста.

Якщо впаде Україна, впаде Європа - Остін13 червня 2024, 13:46 • 31835 переглядiв