ne-lyshe-z-paryzhem-bezpekova-uhoda-ochikuietsia-pid-chas-vizytu-zelenskoho-do-berlina-zmi

Не лише з Парижем: безпекова угода очікується під час візиту Зеленського до Берліна - ЗМІ

 • 22445 переглядiв

Очікується, що президент України Володимир Зеленський під час візитів до Берліна та Парижа підпише двосторонні безпекові угоди з Німеччиною та Францією.

Під час візитів Президента України Володимира Зеленського до Берліна та Парижа очікується підписання двосторонніх угод про безпеку з Німеччиною та Францією, повідомляє у четвер німецьке видання dpa, пише УНН.

Деталі

"Очікується, що Зеленський підпише двосторонні угоди про безпеку з Німеччиною та Францією під час своїх візитів до Парижа та Берліна", - пише dpa.

Видання нагадує, що домовленості сягають липневого саміту НАТО у Вільнюсі, коли лідери альянсу погодилися, що окремі країни НАТО будуть укладати довгострокові угоди з безпеки з Україною.

Доповнення

В офісі президента Франції Еммануеля Макрона заявили, що угода про безпеку між Францією та Україною буде підписана у Парижі під час візиту Зеленського у п'ятницю.

Однак Єлисейський палац у четвер не надав жодних подробиць щодо змісту угоди.

Місяць тому Макрон пообіцяв Україні угоду про підтримку, аналогічну до того, яку Велика Британія раніше підписала з Україною.

Зеленський відвідає Німеччину та Францію: зустрінеться з Шольцом та Макроном і виступить на Мюнхенській конференції15.02.24, 11:06

Популярні

Новини по темі

Суд продовжив слідство у справі бізнесмена Мазепи

 • 26873 переглядiв