yermak-pro-plan-peremohy-partnery-rozumiiut-yoho-lohiku

Єрмак про План перемоги: партнери розуміють його логіку

 • 26955 переглядiв

Партнери, яким був представлений План перемоги, розуміють його логіку й Україна очікує на фідбек у вигляді конкретних кроків. Про це заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак в ефірі телемарафону, передає УНН.

Наші партнери розуміють логіку цього плану. Було б мені здається не зовсім реально, якби миттєво ми б отримали відповідь. Нам відповідь потрібна дуже конкретна, а будь-яка конкретика потребує часу. Ми всі розуміємо і партнери наші розуміють, що під час війни цей час в нас рахується навіть не днями, а годинами. Тому ми очікуємо на фідбек, як можна скоріше. Фідбек у вигляді конкретних кроків

- сказав Єрмак.

Він зазначив, що в Німеччині, Італії, Франції та Британії були дуже глибокі, предметні розмови.

"Наші партнери дуже глибоко в ситуації, вони все розуміють, вони розуміють для чого цей План перемоги", - зазначив Єрмак.

Він зауважив, що План перемоги - це про створення умов для того, щоб дійсно рухатися вперед щодо закінчення війни на умовах, які були б прийнятні в першу чергу для України.

"Тому є повне розуміння, є дуже чітка та конкретна розмова по деталях. Я сподіваюсь, що вже наступні кроки з боку наших партнерів будуть якнайкраще демонструвати їх підтримку щодо цього Плану", - заявив Єрмак.

Доповнення

Президент Зеленський представив План перемоги прем’єр-міністру Британії Стармеру, президенту Франції Макрону, главі уряду Італії Джорджії Мелоні та канцлеру Німеччини Олаф Шольцу.

Білий дім підтвердив, що Зеленський представив Байдену план перемоги27.09.24, 08:41

Зеленський заявляв, що Україна прагне підготувати документ "Основи миру" до листопада. План передбачає завершення війни до 2025 року та вступ України до НАТО. 

Популярні

Новини по темі

Єрмак про План перемоги: партнери розуміють його логіку

 • 26955 переглядiв

Через ворожу атаку у Херсоні горіли складські приміщення

 • 14842 переглядiв