Маємо позитивну динаміку ураження і знищення цілей рф дронами - Сирський

Маємо позитивну динаміку ураження і знищення цілей рф дронами - Сирський

Київ  •  УНН

12 жовтня 2024, 07:39  •  11827 перегляди

Read in English

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про успішне застосування ударних дронів проти ворожих цілей у вересні. 147 військовослужбовців підрозділів БпАК відзначено за успішне знищення ворога та техніки.

У вересня зафіксовано позитивну динаміку ураження і знищення ворожих цілей ударними дронами. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України генерал Олександр Сирський, передає УНН.

"Провів уже традиційну щомісячну нараду з командирами підрозділів безпілотних систем у закритому форматі відеоконференцзв'язку. Підбили проміжні підсумки спільної роботи. Заслухав доповідь командувача Сил безпілотних систем ЗСУ полковника Вадима Сухаревського щодо формування визначених підрозділів, а також результатів застосування дронів у районах виконання бойових завдань", - написав Сирський.

Також йому доповідали керівники структурних підрозділів видів і родів Збройних Сил та інших складових Сил оборони України щодо розвитку спроможностей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів.

Зробити 1,5-2 млн дронів для ЗСУ цілком реально, але дуже мало грошей – Зеленський 27 серпня 2024, 13:27 • 21323 перегляди

"Визначив конкретні задачі з прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів БпАК, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження на полі бою передових технологічних розробок", - повідомив Сирський.

Головком зазначив, що командири конкретних полків і батальйонів поділились досвідом та висловили свої пропозиції.

За підсумками вересня маємо позитивну динаміку ураження і знищення ворожих цілей ударними дронами. Відтак, 147 військовослужбовців підрозділів БпАК, які успішно нищать ворога та його техніку, заохотив відзнаками Головнокомандувача. Дякую вам, наші воїни, за стійкість і хоробрість. Подяка всім, хто розробляє, виробляє та постачає дрони до війська. Окрема вдячність за підготовку майбутніх операторів БпЛА

- написав Сирський.

Умєров: у 2025 році збільшимо виробництво дронів, далекобійної зброї та балістичних ракет2 жовтня 2024, 09:48 • 15396 переглядiв