virmeniia-vyznala-palestynu-yak-suverennu-derzhavu

Вірменія визнала Палестину, як суверенну державу

 • 20299 переглядiв

Вірменія визнає державу Палестина та приєдналась до країн, які підтримують принцип "двох держав", як єдиний спосіб покласти край ізраїльсько-палестинському конфлікту і встановити мир і стабільність на Близькому Сході.

МЗС Вірменії визнало принцип "двох держав", який може бути єдиним способом завершення конфлікту між Ізраїлем і представниками бойового формування палестинського анклаву. Пише УНН із посиланням на DW та МЗС Вірменії.

Республіка Вірменія визнає державу Палестина. (..) Катастрофічна гуманітарна ситуація в Газі та триваючий військовий конфлікт є одними з першочергових питань міжнародного політичного порядку денного, які потребують вирішення. Республіка Вірменія приєдналася до резолюцій Генеральної Асамблеї ООН, які закликають до негайного припинення вогню в Газі. Крім того, Республіка Вірменія щиро зацікавлена ​​у встановленні миру і стабільності на Близькому Сході, встановленні міцного примирення між єврейським і палестинським народами

 – ідеться у заяві.

Слід зазначити, що у травні Норвегія, Ірландія та Іспанія повідомили, що визнають незалежність Палестини. Згодом Словенія приєдналася до країн, які визнали палестинську державність.

Нагадаємо
Президент Палестинської автономії Махмуд Аббас привітав резолюцію Ради Безпеки ООН, яка підтримує запропонований США план припинення вогню в Газі.

Популярні

Новини по темі

Вірменія визнала Палестину, як суверенну державу

 • 20299 переглядiв

Євро-2024: Україна з рахунком 2:1 перемогла Словаччину

 • 15065 переглядiв