ukenru
posol-ssha-pokazala-naslidky-nichnykh-atak-rf-ta-zaklykala-prodovzhuvaty-pidtrymku-ukrainy

Посол США показала наслідки нічних атак рф та закликала продовжувати підтримку України

 • 23139 переглядiв

Нічні атаки росії на українські порти та промислові бази в Одесі та Дніпрі призвели до загибелі та поранень цивільних осіб, що змусило посла США в Україні знову закликати до подальшої підтримки України.

Пані посол США Бріджит Брінк показала наслідки нічних атак росії та закликала Вашингтон продовжити підтримку України. Про це вона написала на своїй сторінці і у соцмережі Х, пише УНН.

Деталі 

Вона розповіла, що цієї ночі окупаційні війська рф атакували українські порти та промислову базу, здійснивши численні атаки на Одесу та Дніпро.

23.02.24, 07:55 • [views_0]

Наші думки з тими, хто загинув й отримав поранення. Ці варварські напади на мирних жителів та цивільну інфраструктуру підкреслюють, чому ми повинні й надалі підтримувати Україну

- написала пані посол США в Україні.

Доповнення

Під час дронової атаки російські війська вночі поцілили не лише по багатоповерхівці у Дніпрі, але й по підприємству, з 8 постраждалих двоє залишаються у лікарні.

Також у будинку тривають пошуки людей під завалами.

Нагадаємо

Системи протиповітряної оборони в Одеській, Миколаївській, Полтавській, Дніпропетровській та Харківській областях збили 23 ворожі безпілотники, які були використані під час нічної атаки рф.