У Німеччині відбудеться зустріч лідерів США, Німеччини, Франції та Британії. Говоритимуть про допомогу Україні - ЗМІ

У Німеччині відбудеться зустріч лідерів США, Німеччини, Франції та Британії. Говоритимуть про допомогу Україні - ЗМІ

Київ  •  УНН

24 вересня 2024, 17:54  •  18393 перегляди

Read in English

Президент США Джо Байден відвідає Німеччину 10-12 жовтня. Очікується чотиристороння зустріч лідерів США, Німеччини, Франції та Британії для обговорення підтримки України.

Менш ніж за місяць до президентських виборів у США американський президент Джо Байден відвідає Німеччину - з 10 по 12 жовтня. Очікується, що у цей час відбудеться чотиристороння зустріч лідерів США, Німеччини, Франції та Британії. Говоритимуть - про підтримку України. Про це SPIEGEL повідомили в урядових колах Берліна, передає УНН.

За інформацією SPIEGEL, федеральний уряд також планує запросити до Німеччини президента Франції Еммануеля Макрона та прем’єр-міністра Великобританії Кіра Стармера, поки Байден перебуватиме в країні. Зустріч у так званому форматі "четвірки", швидше за все, буде стосуватися передусім підтримки України. Зазначається, що Байден також планує відвідати військову базу США в Рамштайні.

Байден на Генасамблеї ООН закликав продовжувати підтримку України24 вересня 2024, 14:47 • 13397 переглядiв

Додамо

У середині липня 81-річний Байден, на подив багатьох, оголосив про завершення своєї виборчої кампанії в США. Від демократів тепер балотується Камала Гарріс. Кандидатом у президенти від Республіканської партії є Дональд Трамп, який правив у Білому домі з 2017 по 2021 рік. 

Зеленський завтра проведе коротку зустріч із Байденом 24 вересня 2024, 16:32 • 13961 перегляд