u-yes-zaiavyly-shcho-nikoly-ne-vyznaiut-vybory-prezydenta-rf-na-okupovanykh-terytoriiakh-ukrainy

У ЄС заявили, що ніколи не визнають вибори президента рф на окупованих територіях України

 • 26887 переглядiв

Європейський Союз ніколи не визнає вибори президента росії, які проводяться в окупованих регіонах України, оскільки вони порушують міжнародне право.

Європейський Союз не визнаватиме вибори президента рф проведені на тимчасово окупованих територіях України, оскільки це порушення міжнародного права.  Про це заявив речник Європейської комісії Петер Стано на своїй сторінці в Х, пише УНН.

Деталі 

Він заявив, що росія вже розпочала дострокове голосування на "президентських виборах" на тимчасово окупованих нею територіях України, що є явним порушенням міжнародного права.

Приготування до "виборів": на ТОТ рф посилює репресії29.02.24, 04:49

ЄС ніколи не визнає їх. Крим, Херсон, Запоріжжя, Донецьк та Луганськ – це все Україна! Всі причетні до цього будуть притягнуті до відповідальності

- заявив представник Єврокомісії.

Довідково

У Росії так звані президентські вибори мають відбутись 17 березня, але цього року вперше запровадили триденне голосування (15-17 березня), а на окупованих РФ територіях його взагалі почали проводити достроково.

Нагадаємо

Центральна виборча комісія України прийняла постанову якою визнала нелегітимними будь-які вибори президента росії, проведені на окупованій території України, а їхні результати - недійсними.

На окупованих територіях загарбники роздали план явки на "вибори" – ЦНС28.02.24, 05:16

Популярні

Новини по темі

В Україні стартувала посівна

 • 59645 переглядiв