synu-trampa-nadsylaiut-poshtoiu-zahadkovyi-bilyi-poroshok

Сину Трампа надсилають поштою загадковий білий порошок

 • 23254 переглядiв

Рятувальники в захисних костюмах відвідали будинок Дональда Трампа-молодшого у Флориді після того, як він відкрив конверт з невідомою білою речовиною.

Минулої доби до будинку старшого сина Трампа у штаті Флорида завітала служба порятунку у захисних костюмах. До цього чоловік розкрив конверт, що містив невідому речовину білого кольору. Про це пише NBC News, передає УНН.

Деталі

Дональд Трампа-молодший в понеділок 26 лютого викликав рятівників, оскільки мав контакт з конвертом та білим порошком, який він отримав по пошті.

Офіційні особи, які прибули на місці події заявили, що речовина не є "смертельно небезпечною", хоча й результати тестів на ідентифікацію білої речовини, як вказується, були непереконливими.

В інтерв'ю The Daily Caller Трамп-молодший підтвердив, що посилка була вже "другим конвертом з білою порошкоподібною речовиною, який був надісланий йому поштою".

Слід згадати, що 6 років тому, колишня дружина Трампа-молодшого Ванесса Трамп була госпіталізувана після отримання листа, що містив білий порошок усередині.

Нагадаємо

Ронна МакДеніел і Дрю МакКіссік подали у відставку з посад голів Республіканського національного комітету, що посилило контроль колишнього президента Дональда Трампа над Республіканською партією напередодні виборів 2024 року.

Президент Байден дав інтерв'ю коміку Сету Майєру під час передвиборчої кампанії в Нью-Йорку, щоб охопити більше виборців за межами традиційних прес-конференцій.

Прем'єр-міністри Польщі та Канади обговорили використання заморожених російських коштів для допомоги Україні та посилення тиску на росію через її вторгнення.

Популярні

Новини по темі

Сину Трампа надсилають поштою загадковий білий порошок

 • 23254 переглядiв

Глава МЗС Польщі закликав США надати зброю Україні

 • 25615 переглядiв