nastupne-zasidannia-ramshtainu-vidbudetsia-14-liutoho

Наступне засідання "Рамштайну" відбудеться 14 лютого

 • 54792 переглядiв

Дев'ятнадцяте засідання Контактної групи з питань оборони України відбудеться в Брюсселі 14 лютого, щоб обговорити подальшу підтримку України в умовах війни з росією.

Дев’ятнадцяте засідання Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн") відбудеться в Брюсселі 14 лютого. Про це йдеться в пресрелізі на сайті НАТО, передає УНН.

Деталі

"14 лютого у штаб-квартирі НАТО відбудеться окреме засідання Контактної групи з питань оборони України, яке приймають США", - йдеться в пресрелізі.

Також зазначається, що міністри країн Альянсу проведуть зустріч в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі 15 лютого 2024 року. Засідання проходитиме під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Наразі невідомо, які питання будуть розглядатися на зустрічі, а лише вказується, що "детальна медіа-програма зустрічі міністрів оборони НАТО буде доступна ближче до події".

Нагадаємо

Попередня 18-та зустріч Контактної групи з питань оборони України відбулась в онлайн-форматі 23 січня.

Під час засідання міністр оборони США Ллойд Остін підтвердив відданість країни підтримці боротьби України за свободу.

Також Остін закликав контактну групу у форматі "Рамштайн" надати Україні додаткові наземні системи протиповітряної оборони та перехоплювачі на тлі триваючої війни з рф.

Популярні

Новини по темі

Наступне засідання "Рамштайну" відбудеться 14 лютого

 • 54792 переглядiв