henshtab-rosiiany-sunut-na-shesty-napriamkakh-naiintensyvnishi-boi-tryvaiut-na-avdiivskomu-ta-novopavlivskomu

Генштаб: росіяни сунуть на шести напрямках, найінтенсивніші бої тривають на Авдіївському та Новопавлівському

 • 28060 переглядiв

У понеділок українські війська відбили 63 російські обстріли у шести секторах, найбільше - в Авдіївці.

Від початку доби на українському фронті відбулось 63 бойових зіткнення. Росіяни штурмують позиції наших захисників на шести напрямках. Найбільше на Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Про це звітує Генеральний штаб Збройних Сил України, передає УНН.

Протягом доби відбулося 63 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 5 ракетних та 44 авіаційних удари, здійснив 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

– узагальнили у Генштабі ЗСУ.

Деталі

На Куп’янському напрямку ворог атакував позиції наших захисників біля Синьківки  Харківської області. Там впродовж понеділка нарахували 6 штурмів.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили атаку росіян біля Тернів Донецької області. У Генштабі додали, що ворог намагався прорвати оборону наших військ наступаючи за підтримки авіації. Втім, безуспішно.

На Бахмутському напрямку, Сили оборони відбили ще три атаки окупантів поблизу Андріївки, де ворог намагався покращити своє тактичне положення.бахму

На Таврійському напрямку втрат рубежів, районів та позицій не допущено - Тарнавський04.03.24, 14:59

На Авдіївському напрямку наші оборонці витримали у понеділок найбільше штурмів. Їхні позиції загарбники випробовували на міцність 21 раз. Зокрема  атаки росіян було відбито біля Новоселівки, Бердичів, Тоненького, Первомайського та Невельського.

На Новопавлівському напрямку Сили Оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного, Пречистівки та Урожайного Донецької області. Тут у понеділок за підтримки авіації, ворог намагався прорвати оборону наших військ 16 разів.

росіяни сьогодні вчергове вдарили по Херсону, пошкодили заклад освіти - МВА04.03.24, 16:59

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом доби тут відбулось 2 штурми з боку росіян. Українські бійці дали їм відсіч.

Додатково

Зазначається, що у понеділок авіація сил оборони завдала ударів 8 ударів по районах зосередження особового складу та один по наземній станції управління БпЛА противника.

Над Дніпровським районом збили ворожу ракету Х-5904.03.24, 15:43

Підрозділи ракетних військ також у понеділок уразили один район зосередження особового складу росіян, одну систему ППО та 6 артилерійських установок противника.

Популярні

Новини по темі