baiden-za-pidsumkamy-vizytu-zelenskoho-zaiavyv-shcho-ukraina-peremozhe-u-viini

Байден за підсумками візиту Зеленського заявив, що Україна переможе у війні

 • 17304 переглядiв

"Україна виграє цю війну", такими словами президент США Джо Байден підписав, розміщене на його офіційні сторінці у мережі Х, відео за підсумками його зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським, передає УНН.

"Україна виграє цю війну. І Сполучені Штати продовжуватимуть стояти поруч з ними на кожному кроці", - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо

Джо Байден та Володимир Зеленський зустрілися у Білому домі 26 вересня. Під час зустрічі Зеленський представив Байдену План перемоги. Очікується, що детально цей План лідери двох держав обговорять під час наступної зустрічі, що ймовірно відбудеться 12 жовтня у Німеччині.

Водночас, за підсумками зустрічі США не надали дозвіл на використання свого далекобійного озброєння для ударів по території рф. Українська сторона продовжує наполягати, що такі удари є заходами самооборони та закликає таких союзників, як США та Велика Британія все ж надати на них дозвіл.

Нардеп і заступник голови парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони України Єгор Чернєв припустив, що такі дозвіл може бути отриманий від Сполучених штатів вже після виборів президента США.

Популярні

Новини по темі

П’ять довгоочікуваних прем'єр жовтня: що подивитись

 • 59904 переглядiв