Африканка запустила виробництво бурякового вина

Африканка запустила виробництво бурякового вина

Київ  •  УНН

 • 7479 перегляди

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Підприємець з Руанди (країна в Східній Африці) Ассумпта Увамарія знайшла нове застосування бурякам, почавши робити з нього червоне вино, передає УНН з посиланням на Reuters.

Повідомляється, що напій під назвою "Карісімбі" вже став популярним в декількох африканських країнах і навіть в Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти "Коктебель" розповіли про правильні страви до вина "Мускат"

За тиждень жінка виробляє близько 620 літрів вина і сподівається збільшити цей показник вдвічі до 2019 року. Зараз вона продає близько 1 тис. пляшок вина на місяць. У африканки купують вино жителі Руанди, а також Мозамбіку і Демократичної Республіки Конго.

Як писав УНН, нове вино українського виробництва визнали "Відкриттям року" на міжнародному дегустаційному конкурсі BEST DRINK 2018.