zsu-zavdaly-udaru-po-rosiiskomu-aerodromu-khanskaia-na-letovyshchi-bazuvalys-su-34-ta-su-27

ЗСУ завдали удару по російському аеродрому "Ханская": на летовищі базувались Су-34 та Су-27

 • 10000 переглядiв

В ніч на 10 жовтня Сили оборони України завдали удару по аеродрому "Ханская", що в Республіці Адигея рф. Про це офіційно заявили в Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по аеродрому "Ханская", що в Республіці Адигея рф. Зокрема під удар потрапив склад боєприпасів, що розташований на території військового об’єкта. В районі цілі відмічалася робота ворожої ППО, зафіксовано займання  

- йдеться в заяві Генштабу. 

Відомо, що на аеродромі базувалися літаки Су-34 та Су-27. Більш детальна інформація щодо наслідків ураження уточнюється. 

Моніторинг NASA зафіксував пожежу у районі військового аеродрому в адигеї в рф після атаки, евакуювали прилегле селище10.10.24, 08:59

У відомстві заявили, що завдання виконано силами і засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Нагадаємо

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО України Андрій Коваленко заявив, що на військовому аеродромі під майкопом в адигеї знищено склад паливно-мастильних матеріалів. Після атаки дронів евакуйовано 40 осіб. 

Популярні

Новини по темі