zelenskyi-18-chleniv-yes-komentuvaly-plan-peremohy

Зеленський: 18 членів ЄС коментували План перемоги

 • 10164 переглядiв

Президент Володимир Зеленський заявив, що 18 членів Європейського Союзу коментували План перемоги. В нього була закрита частина розмови з союзниками й після більшість тих хто виступав були повністю на боці підтримки Плану.

Про це він сказав на пресконференції за підсумками участі в засіданні Європейської ради, передає УНН.

Я дякую за запрошення президенту Мішелю. Сьогодні у нас була дуже продуктивна розмова з усіма членами Європейського Союзу, з усіма колегами. 18 з них коментували План перемоги. Я дуже вдячний, що в мене була закрита частина розмови з союзниками й після нашої дуже відвертої розмови більшість тих хто виступав були повністю на боці підтримки Плану перемоги. Я радий, що вони почули від мене деякі деталі, я радий, що наші команди будуть працювати далі

- розповів Зеленський.  

Президент Зеленський зазначив, що з деякими країнами комунікував раніше деякі пункти Плану перемоги, зокрема, які стосується далекобійної зброї.

"Що стосується деяких членів серед наших союзників, я до цього почав комунікувати з ними деякі пункти Плану перемоги, тому що від їх волі залежить посилення нас деякими елементами, які в закритому додатку. В більшості своїй стосується далекобійної зброї,  тому в мене були зустрічі з президентом Баденом, прем'єр-міністром Британії, канцлером Шольцом, президентом Макроном і прем'єр-міністеркою Італії Мелоні", - сказав Зеленський. 

Довідка 

Європейський Союз (ЄС) є політичним та економічним союзом з 27 держав-членів.  Доповнення Президент України Володимир Зеленський заявив, що більшість пунктів Плану перемоги були підтримані, хоча деякі з них мають чутливий характер.   

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовність міжнародних партнерів є ключовою для реалізації Плану перемоги. Він підкреслив, що цей план не для критиків, а для того, щоб забезпечити Україні силу, незалежно від дій росії. 

Популярні

Новини по темі

Зеленський: 18 членів ЄС коментували План перемоги

 • 10164 переглядiв

"Бавовна" в окупованому Криму, працює російська ППО

 • 9028 переглядiв