ukenru
u-khersonskii-oblasti-vyiavleni-vantazhivky-z-temnoshkirymy-naimantsiamy-zs-rf-yikh-peremishchuiut-u-napriamku-uzberezhzhia-dnipra

У Херсонській області виявлені вантажівки з темношкірими найманцями зс рф: їх переміщують у напрямку узбережжя Дніпра

 • 25499 переглядiв

За інформацією партизанів українського партизанського угруповання "АТЕШ", в Херсонській області зафіксовано рух вантажівок з чорношкірими найманцями і катерами в напрямку узбережжя Дніпра для підтримки російських операцій з переправи через річку і атак на українські позиції.

Темношкірі найманці зафіксовані у складі військових частин російських окупантів на лівобережжі Херсонщини. Партизани "АТЕШ" виявили нічні переміщення вантажівок із темношкірими найманцями, а також трали з моторними човнами в напрямку н. п. Забарине, передає УНН.

Темношкірі найманці беруть безпосередню участь у річкових десантних операціях ЗС рф на Дніпрі, штурмуючи українські позиції.

– ідеться у повідомленні.

За даними партизанського руху "АТЕШ", вантажівки з темношкірими найманцями та автомобільні рали з моторними човнами переміщуються у напрямку села Забарине Херсонської області.

При цьому, зазначені трали та вантажівки повертаються на південь області вже без вантажу.

Невже закінчилися добровольці воювати проти України, що рашисти вдаються до таких заходів? 

– ідеться у дописі підпільного руху «АТЕШ».

Нагадаємо

Кількість танків на станції в окупованій Євпаторії зменшилася, оскільки частину техніки відправили на фронт через брак під час невдалих російських наступальних операцій на запорізькому напрямку.

Партизани "АТЕШ" зафіксували розміщення цілого дивізіону російських зенітних  ракетних систем С-400 у Сакському районі Криму.

Британська розвідка дійшла висновку, що росія, ймовірно, продовжить використовувати енергію як зброю.