ukenru
syrskyi-ta-umierov-obhovoryly-z-ministrom-oborony-norvehii-spivpratsiu-u-viiskovii-sferi

Сирський та Умєров обговорили потреби України в артилерії та ППО з міністром оборони Норвегії

 • 27141 переглядiв

Міністр оборони України та Головнокомандувач Збройних Сил обговорили з Міністром оборони Норвегії розширення співпраці в оборонно-промисловому комплексі та нагальні військові потреби України.

Міністр оборони України Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провели розмову з очільником Міноборони Норвегії Бйорном Арільдом Грамом. Про це заявив Сирський у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі 

Говорили про ситуацію на фронті та нагальні потреби України, зокрема в артилерії та ППО. Обговорили, зокрема, розширення співпраці в оборонній промисловості

- резюмував Сирський.

Окрім того, Головнокомандувач подякував Норвегії за всебічну підтримку України та її Збройних Сил.

Сирський взяв участь у переговорах з головою Пентагону: обговорили ситуацію на фронті та забезпечення потреб ЗСУ05.03.24, 08:30 • [views_0]

Доповнення

Також міністр оборони України на своїй сторінці у Facebook за підсумками розмови заявив, що запросив норвезького міністра відвідати Київ.

Нагадаємо 

Вчора, 4 березня, міністр оборони України Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провели телефонну розмову з міністром оборони Великої Британії Грантом Шаппсом і командувачем Збройних сил адміралом сером Ентоні Радакіном.