sylam-oborony-vdalos-chastkovo-stabilizuvaty-sytuatsiiu-na-kharkivshchyni-zelenskyi

Силам оборони вдалось частково стабілізувати ситуацію на Харківщині - Зеленський

 • 24053 переглядiв

Силам оборони та безпеки України вдалося частково стабілізувати ситуацію в Харківській області, приділяючи особливу увагу прифронтовим районам поблизу кордону та Вовчанська, де вони продовжують оборонні дії проти окупаційних російських військ.

Силам оборони та безпеки України – усім задіяним підрозділам – вдалося частково стабілізувати ситуацію на Харківщині. Про це у вечірньому зверненні заяви президент України Володимир Зеленський,  передає УНН.

Деталі 

Глава держави підкреслив, що сьогодні особлива увага приділяється фронту. усім районам бойових дій. 

Сьогодні протягом усього дня – доповіді наших військових, Міністерства оборони. (...) Харківщина – райони поруч із кордоном, місто Вовчанськ – тривають наші захисні дії. За цей день нашим Силам оборони та безпеки України – усім задіяним підрозділам – вдалося частково стабілізувати ситуацію

- заявив президент. 

За його словами, війська окупантів, які зайшли на Харківщину зараз нищать усіма доступними методами. 

рф зосереджує зусилля, щоб прорвати оборону західніше Бахмута - Волошин15.05.24, 15:42

Так само увага – усім іншим напрямкам. Особливо Донеччина – Покровський напрямок, також Куп’янський напрямок на Харківщині. Ми чітко бачимо, як окупант намагається відтягнути наші сили та зробити менш концентрованою нашу бойову роботу. Реагуємо на це саме так, як потрібно, – на кожному напрямку нам має бути чим відповісти ворогу

- заявив президент. 

Також сьогодні протягом дня сьогодні були також доповіді щодо внутрішньої ситуації: це безпека, це ліквідація наслідків російських ударів.

Нагадаємо

У Генеральному штабі ЗСУ заявили, що росіяни роблять спроби потіснити українські підрозділи в районі Вовчанська на Харківщині. Сили оборони дають відсіч, ведуть вогонь на ураження, а в місті продовжують прочісувати північно-західну околицю.

Оборона Вовчанська: прикордонники показали, як нищать техніку окупантів на околицях міста 15.05.24, 16:54

Популярні

Новини по темі

Google анонсував нові функції в Gmail на основі ШІ Gemini

 • 105368 переглядiв