rosiiski-obstrily-donechchyny-troie-zahyblykh-10-poranenykh-za-dobu

російські обстріли Донеччини: троє загиблих, 10 поранених за добу

 • 16678 переглядiв

російські війська минулої доби, 22 вересня, 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Внаслідок ворожих ударів троє людей заггинуло, ще 10 - отримали поранення, пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру. Про це у понеідок повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

За 22 вересня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 в Мирнограді і 1 в Новоукраїнці. Ще 10 людей в області за добу дістали поранення

- написав Філашкін у Telegram. 

За його словами, оперативна ситуація по області станом на ранок 23 вересня виглядає наступним чином: 

  • Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади загинула людина, пошкоджено будинок.
  • Покровський район. У Кураховому обстріляні приватний сектор, багатоповерхова забудова і промзона, у Гірнику пошкоджено приватні будинки. У Мирнограді загинули 2 людини.
  • Краматорський район. У Торському Лиманської громади пошкоджено адмінбудівлю. У Миколаївці поранена людина, пошкоджено 3 багатоповерхівки і адмінбудівлю. В Олексієво-Дружківці пошкоджено підприємство. У Слов'янську поранено 3 людини, пошкоджено 72 приватні будинки. У Костянтинівці пошкоджено 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, 2 інфраструктурні об'єкти. У Краматорську поранено 6 людей, пошкоджено 4 будинки і 2 автомобілі.
  • Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 багатоповерхівки і 9 приватних будинків.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 591 людину, у тому числі 48 дітей.

На Херсонщині війська рф поцілили в банк, за добу є загиблий і 7 поранених23.09.24, 08:49

Популярні

Новини по темі

В Чилі стався землетрус магнітудою 5,8

 • 15032 переглядiв

Курс валют на 23 вересня: долар та євро впали в ціні

 • 15398 переглядiв

рф обстріляла 10 громад Сумщини: 30 вибухів за ніч та ранок

 • 13867 переглядiв