Нові супутникові знімки показали значні пошкодження на ураженому складі боєприпасів у торопці

Нові супутникові знімки показали значні пошкодження на ураженому складі боєприпасів у торопці

Київ  •  УНН

23 вересня 2024, 06:39  •  16706 перегляди

Read in English

На супутникових знімках видно значні пошкодження 23-го арсеналу ГРАУ рф у торопці після атаки безпілотників. Знищено або пошкоджено щонайменше 58 складських приміщень та залізничну інфраструктуру.

У рф на 23-му арсеналі ГРАУ в торопці в тверській області, що атакували безпілотники, на нових супутникових знімках видно, що знищено або пошкоджено щонайменше 58 об'єктів та залізницю, написав OSINT-дослідник MT_Anderson у X 22 вересня, пише УНН.

Деталі

"Торопець: 23-й арсенал ГРАУ в Октябрьскому. Значні пошкодження північної частини депо. 58+ складських приміщень та кілька відкритих майданчиків перетворилися на попіл/сильно пошкоджені. Також постраждали зони завантаження/розвантаження залізниці. Схоже, під час удару там також були потяги з боєприпасами", - написав OSINT-дослідник MT_Anderson, оприлюднивши супутникові знімки.

"Швидше за все, порушить наземні операції росії, особливо в курській області": у британській розвідці оцінили ураження складу боєприпасів у торопці21 вересня 2024, 11:50 • 18940 переглядiв