ukenru
parlamentari-z-20-krain-vidkynuly-lehitymnist-rosiiskykh-vyboriv-na-okupovanykh-terytoriiakh

Парламентарі з 20 країн відкинули легітимність російських "виборів" на окупованих територіях

 • 30059 переглядiв

Понад два десятки очільників парламентських комітетів у закордонних справах, включаючи США та Ізраїль, підписали заяву, в якій заперечують легітимність виборів, проведених росією на окупованих українських територіях.

23 очільники комітетів у закордонних справах двох десятків парламентів – від країн Балтії до США та Ізраїлю – підписали заяву, у якій відкидають легітимність виборів, що проводяться росією на окупованих українських територіях, повідомив у четвер голова комітету у закордонних справах Сейму Литви Жиґімантас Павільоніс, пише УНН.

Деталі

"Спільна заява очільників комітетів із закордонних справ Латвії, Естонії, Литви, Польщі, України, США, Німеччини, Великої Британії, Бельгії, Канади, Данії, Італії, Румунії, Ізраїлю, Чехії, Іспанії, Молдови, Люксембургу, Ірландії, Ісландії: ми однозначно заперечуємо легітимність виборів, що проводяться росією на окупованих українських територіях... позбавлених будь-якої видимості демократичної чинності", - написав Павільоніс у X, оприлюднивши копію документа.

У межах передвиборчої пропаганди путіна рф на ТОТ звозить маргіналів різних країн02.03.24, 05:06 • [views_0]