ВАКС оголосив у розшук нардепа Одарченка

ВАКС оголосив у розшук нардепа Одарченка

Київ  •  УНН

19 вересня 2024, 06:32  •  14149 перегляди

Read in English

Вищий антикорупційний суд оголосив у державний та міжнародний розшук нардепа Андрія Одарченка. Його підозрюють у спробі підкупу ексголови Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури.

Вищий антикорупційний суд України  оголосив у державний та міжнародний розшук нардепа від "Слуги народу" Андрія Одарченка, обвинуваченого у спробі підкупу керівництва Мінвідновлення. Про це УНН повідомляє із посиланням на засідання суду.

"Суд постановив: клопотання прокурора про оголошення в державний та міжнародний розшук задовольнити. Оголосити в державний та міжнародний розшук обвинуваченого Одарченка Андрія Миколайовича (...). Організацію цієї ухвали доручити Національному антикорупційному бюро України", - сказав суддя.

Доповнення 

Напередодні прокурорка САП під час судового засідання заявила, що нардеп Одарченко, ймовірно, перебуває за кордоном і міг виїхати через Закарпатську область, яку донедавна очолював Микита, з яким у нардепа були "тісні стосунки".

САП ініціювала стягнення застави та оголошення в розшук нардепа Андрія Одарченка. 

Одарченка підозрюють у спробі підкупу ексголови Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Найєма.

Заступник керівника Офісу президента Віктор Микита в коментарі Суспільному відкинув приченість до можливого виїзду за кордон народного депутата Андрія Одарченка.