Олімпійська шабля Харлан принесла 10 мільйонів гривень під час проведення аукціона: гроші направлять на ЗСУ

Олімпійська шабля Харлан принесла 10 мільйонів гривень під час проведення аукціона: гроші направлять на ЗСУ

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 08:59  •  11626 перегляди

Read in English

Олімпійська шабля Ольги Харлан продана на аукціоні за 10 млн грн. Кошти спрямують на закупівлю автоматизованих турелей "ШаБля" для української піхоти, повідомив Сергій Притула.

Підсумкова сума продажу "золотої" шаблі, з якою Ольга Харлан здобувала перемоги на Олімпіаді, за результатами аукціону досягла 10 млн грн.

Український волонтер і телеведучий Сергій Притула обіцяє, що усі кошти від продажу шаблі спрямують на закупівлю автоматизованих турелей "ШаБля" для української піхоти, передає УНН.

Деталі

Шаблю олімпійської чемпіонки Ольги Харлан продано на аукціоні за 10 мільйонів гривень: кошти спрямують на закупівлю автоматизованих турелей "ШаБля" для ЗСУ. Це підтверджують у Благодійному фонді Сергія Притули.

Цитата

"Шаблю двократної олімпійської чемпіонки, найтитулованішої української спортсменки в історії Олімпіади Ольги Харлан щойно було продано за 10 000 000 грн! Усі кошти спрямовуємо на закупівлю автоматизованих турелей "ШаБля" для нашої піхоти! Дякую усім учасникам аукціону і, звісно ж, переможцеві!" - написав Притула.

"Дякуємо Ользі за такий цінний артефакт. Ця шабля вже принесла одну перемогу та її ціна скоро принесе перемоги на полі бою. Всі кошти з продажу шаблі будуть направлені на придбання автоматизовані турелей "ШаБля" для піхоти", - зазначили у фонді.

Нагадаємо

Ольга Харлан, найтитулованіша спортсменка в історії Олімпійських ігор України, на Олімпіаді-2024 Ольга виборола золоту медаль в командному фехтуванні на шаблі та бронзову медаль - в особистій першості. 

Шоумен Сергій Притула та його дружина Катерина придбали три однокімнатні квартири у Києві за 4,1 млн грн. 

Землі "аграрних науковців" виставлять на аукціон у серпні - борги деяких держпідприємств НААН сягнули мільйонів 22 липня 2024, 13:00 • 186326 переглядiв