Обрали метод терору: загарбники відмовляють у медичних послугах на ТОТ Луганщини

Обрали метод терору: загарбники відмовляють у медичних послугах на ТОТ Луганщини

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 10:16  •  8535 перегляди

Read in English

Російські війська обстрілюють населені пункти вздовж лінії фронту та скидають бомби з дронів на мирних жителів. У Перевальську місцевим відмовляють у медичній допомозі, надаючи її лише військовим РФ.

зс рф масовано обстрілюють населені пункти удовж лінії бойового зіткнення. Також залякують жителів ТОТ Луганської області скидами з дронів. Крім того, не приймають в місцевій лікарні, - з цим стикнулися, зокрема, жителі Перевальська у Алчевській громаді.

Пише УНН із посиланням на FB-сторінку Луганської обласної державної адміністрації.

Деталі

Загарбники обрали метод терору у спілкуванні з населенням Лисичанська. До режиму "привчають" залякуванням – скидами з дронів по мирних жителях, які пересуваються вулицями.

За даними очільника Луганщини Артема Лисогора, противник масовано обстрілює населені пункти удовж лінії бойового зіткнення; зс рф намагаються поцілити по укріпленнях українських військових. Минулої доби некерованими авіаційними ракетами окупанти поцілили по Твердохлібовому та території Серебрянського лісництва; по Балці Журавці вдарили з артилерії. Спрямували в бік села 88 безпілотників, передає керівник ОВА.

Війська рф атакували громаду на Чернігівщині дронами8 жовтня 2024, 08:54 • 8953 перегляди

Жителів Перевальська не приймають в місцевій лікарні.

Жителі Перевальська, що у Алчевській громаді, скаржаться на фактичну відсутність медичних послуг у місті. Надають їх виключно російським військовим. Заповнена пораненими лікарня не порожніє, тому місцевим там відмовляють. Єдиний вихід отримати лікарську допомогу – одразу їхати до сусідніх міст і домовлятися, пише Луганська ОВА.

У Харкові вже 16 постраждалих внаслідок атаки рф - мер8 жовтня 2024, 08:57 • 9285 переглядiв