Над Україною вночі збили 42 з 60 ворожих дронів

Над Україною вночі збили 42 з 60 ворожих дронів

Київ  •  УНН

22 жовтня 2024, 06:03 • 14978 перегляди

Read in English

Вночі 22 жовтня Росія атакувала Україну 60 дронами, з яких 42 було збито. На Сумщині внаслідок атаки є загиблі та постраждалі, серед них дитина. Більшість ударних БпЛА було збито саме в цій області.

росія вночі атакувала Україну 60 дронами, 42 було збито, ще 10 - втрачено, один безпілотник полетів у білорусь, ще три - назад у росію, повідомили у вівторок у Повітряних силах ЗСУ, пише УНН.

Деталі

За даними ПС ЗСУ, у ніч на 22 жовтня (із 20.00 21 жовтня) ворог завдав удару по Україні ударними БпЛА типу "Shahed" та дронами невстановленого типу.

Протягом ночі в повітряному просторі України виявлено 60 ворожих БпЛА противника (райони пусків: Курськ, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ – рф).

Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

Підтверджено збиття 42 ворожих БпЛА в Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Більшість ударних БпЛА збито на Сумщині. На жаль, внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі, висловлюємо співчуття рідним. Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три – назад у росію. Один ворожий БпЛА – в повітряному просторі України. Бойова робота триває!

- повідомили у Повітряних силах у соцмережах.

У Сумах від атаки безпілотників загинуло троє людей, серед них дитина22 жовтня 2024, 04:19 • 98691 перегляд