Байден і Гарріс вперше публічно виступили разом після заміни кандидата в президенти від демократів

Байден і Гарріс вперше публічно виступили разом після заміни кандидата в президенти від демократів

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 06:49  •  11863 перегляди

Read in English

Президент США Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс спільно виступили на публічному заході. Вони продемонстрували теплі стосунки, Байден назвав Гарріс "приголомшливою майбутньою президенткою".

Президент США Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс разом виступили на публічному заході - уперше відтоді, як Байден відмовився від участі в президентських виборах і Гарріс стала кандидаткою в президенти від демократів. Про це УНН пише з посиланням на ВВС.

Деталі

Спільний виступ відбувся в рамках зборів у містечку Аппер-Мальборо під Вашингтоном, які були присвячені домовленості адміністрації Байдена з фармацевтичними фірмами про зниження цін на 10 дорогих ліків за рецептами. Видання зазначає, що під час зборів були продемонстрованы теплі стосунки між Байденом і Гарріс.

У тому, чого ми досягли, мені допомагав неймовірний партнер. Вона буде приголомшливою президенткою!

- сказав Джо Байден.

Камала Гарріс у відповідь з теплотою відгукувалася про Байдена і говорила, що відчуває на цих зборах атмосферу любові.

Мало хто з лідерів нашої країни зробив більше, ніж Джо Байден, у стількох напрямках, включно з розширенням доступу до охорони здоров'я

- сказала віцепрезидентка.

Нагадаємо

В першому після виходу з президентських виборів телеінтерв'ю президент США Джо Байден заявив, що його рішення випливає з бажання побачити побиття свого конкурента-республіканця Дональда Трампа. Він назвав Трампа небезпекою для демократії та пообіцяв підтримати кандидатуру Камали Гарріс.

Байден засумнівався у мирній передачі влади у разі поразки Трампа на виборах7 серпня 2024, 22:25 • 27008 переглядiв