zvilneni-natshvardiitsi-prykordonnyky-ta-tsyvilni-sbu-pokazaly-ekskliuzyvni-kadry-z-ostannoho-obminu-polonenymy

Звільнені нацгвардійці, прикордонники та цивільні: СБУ показали ексклюзивні кадри з останнього обміну полоненими

 • 19364 переглядiв

Україні вдалося повернути з російського полону 75 осіб. Серед них нацгвардійці, прикордонники, поліцейська та четверо цивільних. Також в СБУ показали ексклюзивні кадри з обміну полоненими.

Завдяки роботі Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених Україна змогла повернути з російського полону 75 людей. про це заявили в СБУ, передає УНН.

Деталі 

З полону звільнили ще 75 українців. Це результат роботи Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими

- йдеться у дописі. 

У відомстві наголошують, що життя кожного українця – найвища цінність. Служба безпеки також оприлюднили ексклюзивні кадри з обміну полоненими, який відбувся 31 травня. 

На сьогодні з російського полону вже звільнено 3210 українців - Лубінець31.05.24, 13:40

Доповнення

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів, що серед звільнених сьогодні українців є 29 співробітників МВС України: 21 нацгвардієць, 7 прикордонників та поліцейська. 

За його словами, серед повернутих - оборонці Маріуполя, Зміїного, Гостомеля та 14 захисників Чорнобильської АЕС.

Як додали в ДПСУ, серед  звільнених сьогодні прикордонників є ті, хто проходив в Донецькому та Ізмаїльському прикордонних загонах.

Також голова Офісу президента Андрій Єрмак розповів, що сьогодні вдалось звільнити з полону 19 людей, які потрапили в полон з острова Зміїний та 10 оборонців Маріуполя і з "Азовсталі".

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що Україна провела обмін полоненими з рф. Додому повернулось 75 українців, серед яких військові та четверо цивільних.

Популярні

Новини по темі

Прем'єр Угорщини: "НАТО втягує нас у світову війну"

 • 20637 переглядiв

Нічна атака рф на Харків: знайдено тіло ще одного загиблого

 • 18199 переглядiв

Україна та Норвегія підписали безпекову угоду

 • 23257 переглядiв