zelenskyi-vpershe-zustrivsia-z-prezydentom-tymora-leshti-ta-obhovoryv-samit-myru

Зеленський вперше зустрівся з президентом Тимора-Лешті та обговорив Саміт миру

 • 52539 переглядiв

Під час робочого візиту до Сінгапуру президент України Володимир Зеленський вперше у двосторонніх відносинах зустрівся з президентом Тимору-Лешті Жозе Мануелем Рамуш-Ортою, подякувавши йому за підтримку територіальної цілісності України та підтвердження участі у Саміті миру.

Під час робочого візиту до Сінгапуру презиеднт України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Демократичної Республіки Тимор-Лешті Жозе Мануелем Рамушем-Ортою. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави держави. 

Деталі 

Глава держави відзначив, що ця зустріч стала першою в історії двосторонніх відносин.

Дякую за підтримку територіальної цілісності й суверенітету України та важливих резолюцій ООН щодо засудження агресії Росії.  Участь країн Південно-Східної Азії в інавгураційному Глобальному саміті миру є важливою. Дякую Жозе Мануелю Рамушу-Орті за підтвердження участі в Саміті

- заявив Зеленський. 

Глава держави висловив готовність розвивати двосторонню співпрацю з Тимором-Лешті, зокрема в напрямі постачання аграрної продукції, а також запросив президента країни відвідати Україну.

Зеленський у Сінгапурі обговорив ситуацію на фронті з делегацією Палати представників США 01.06.24, 19:27

Президент Володимир Зеленський підкреслив, що Київ прагне почати процес встановлення справедливого миру, тож Україна разом з усім світом має робити кроки для наближення миру.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський на полях Азійського саміту з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла" провів зустріч з обраним президентом Індонезії Прабово Субіанто.

Популярні

Новини по темі

У Чернівцях цивільний вдарив представника ТЦК

 • 46427 переглядiв