zelenskyi-prybuv-do-sinhapura

Зеленський прибув до Сінгапура

 • 87438 переглядiв

Президент Володимир Зеленський прибув до Сінгапура для участі в конференції "Діалог Шангрі-Ла". Він проведе низку зустрічей, зокрема з президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом та міністром оборони США Ллойдом Остіном, передає УНН.

Прибув до Сінгапура для участі в конференції "Діалог Шангрі-Ла" – ключовому майданчику для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Глобальна безпека неможлива, коли найбільша країна світу ігнорує визнані кордони, міжнародне право й Статут ООН, шантажує голодом, темрявою та ядерною зброєю

- написав Зеленський в Telegram.

Він зазначив, що відновлення справедливого миру в Україні, гарантування глобальної продовольчої та ядерної безпеки – це завдання Глобального саміту миру у Швейцарії.

Саме тому нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону. У Сінгапурі я виступлю на конференції та проведу низку зустрічей, зокрема з Президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом і Прем’єр-міністром Лоуренсом Вонгом, Президентом Тимор-Лешті Жозе Рамушем-Ортою, міністром оборони США Ллойдом Остіном, сінгапурськими інвесторами

- повідомив Зеленський.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський відвідає азіатський саміт з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла", який відбудеться у Сінгапурі цими вихідними.

Атака рф на порт "Південний" завдала шкоди українським та сінгапурським портовим спорудам - Зеленський19.04.24, 19:13

Популярні

Новини по темі

Зеленський прибув до Сінгапура

 • 87438 переглядiв

Столтенберг прокоментував наступ рф на Харківщину

 • 78418 переглядiв

Зранку росіяни завдали ракетного удару по Херсонщині

 • 53753 переглядiв

У Миколаєві було чутно вибух – мер

 • 26186 переглядiв