oleh-nikolenko-yde-z-posady-rechnyka-mzs

Олег Ніколенко йде з посади речника МЗС

 • 21930 переглядiв

Олег Ніколенко, речник Міністерства закордонних справ України, оголосив про свою відставку з посади, пропрацювавши на ній 3,5 роки, більшість з яких припали на складний період російського вторгнення в Україну.

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко заявив, що йде зі своєї посади. Про це пише УНН з посиланням на заяву Ніколенка на Facebook.

Деталі 

Це був мій останній тиждень на посаді речника міністерства закордонних справ України. 3,5 роки, більша частина з яких припала на найважчу сторінку в історії нашої країни

- йдеться в дописі. 

Ніколенко подякував очільнику МЗС Дмитру Кулебі, своїй команді в пресслужбі, та колегам в департаменті. За його словами, разом їм вдалось вивести комунікації української дипломатії на глобальний рівень.

Речник не сказав, куди він йде зі своєї посади, проте натякнув, що продовжить працювати в дипломатичному корпусі.  

Закінчення одного розділу означає початок нового. Розпочинаючи свій новий дипломатичний розділ, і надалі будемо максимально плідно працювати разом на благо інтересів нашої держави

- заявив Ніколенко. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський погодив кандидатуру ексголовнокомандувача  ЗСУ Валерія Залужного на посаду Надзвичайного та Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Популярні

Новини по темі

Олег Ніколенко йде з посади речника МЗС

 • 21930 переглядiв