na-fronti-vidbulosia-66-boiovykh-zitknen-za-dobu-henshtab

На фронті відбулося 66 бойових зіткнень за добу – Генштаб

 • 31278 переглядiв

За минулу добу українські війська відбили 66 бойових зіткнень та ракетно-авіаційних ударів російських військ на різних ділянках фронту.

Протягом минулої доби відбулося 66 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 2 ракетних та 65 авіаційних ударів, здійснили 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомив у ранковому зведенні 4 лютого Генштаб, передає УНН.

Деталі

У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку відбито 5 атак ворога біля Синьківки та Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 8 атак окупантів в районах Серебрянського лісництва, Білогорівки Луганської області, Тернів та Ямполівки Донецької області.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 3 атаки противника неподалік Богданівки та Кліщіївки Донецької області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 27 атак ворога біля  Новокалинового й Авдіївки та ще 3 атаки поблизу Первомайського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника неподалік Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 7 атак.

На Шахтарському напрямку наші захисники відбили 3 атаки південніше Золотої Ниви Донецької області.

На Запорізькому напрямку Силами оборони відбито атаку противника в районі Роботиного Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів окупаційних військ. Так, протягом минулої доби противник здійснив 5 безуспішних штурмових дій.

Авіація Сил оборони завдала 12 ударів по ворогу за добу – Генштаб04.02.24, 07:06

Популярні

Новини по темі

Байден переміг на праймеріз у Південній Кароліні

 • 107812 переглядiв

Останній принц Італії помер у Женеві у віці 86 років

 • 31022 переглядiв

В Афінах біля Міністерства праці вибухнула бомба

 • 29056 переглядiв