ukenru
izrail-vidpravyt-delehatsiiu-do-kataru-dlia-zvilnennia-zaruchnykiv

Ізраїль відправить делегацію до Катару для звільнення заручників

 • 22302 переглядiв

Військовий кабінет Ізраїлю вирішив відправити делегацію до Катару для обговорення технічних питань щодо звільнення заручників, яких утримує ХАМАС.

Військовий кабінет Ізраїлю ухвалив рішення відправити в емірат делегацію з обмеженим мандатом, для обговорення припинення вогню в Газі, а також для домовленості зі звільнення заручників.

Про це написав в мережі Х відомий ізраїльський журналіст Барак Равід, передає УНН із посиланням на ORF.

Деталі

Ізраїль хоче відправити делегацію до Катару для подальших переговорів в рамках триваючих переговорів про припинення вогню у війні в Газі і звільнення заручників, яких утримує ХАМАС. Як написав пізно ввечері в суботу на платформі X (колишній Twitter) відомий ізраїльський журналіст Барак Равід з новинного порталу "Axios", ізраїльський військовий кабінет прийняв рішення відправити делегацію з обмеженим мандатом до емірату в найближчі дні для обговорення технічних питань, таких як обсяг допомоги для сектора Газа, та інших питань.

Равід послався на ізраїльські джерела.

Доповнення

Тим часом тисячі людей вийшли на демонстрації в кількох ізраїльських містах на підтримку звільнення заручників, яких утримує ХАМАС, і проти уряду Беньяміна Нетаньягу.

Учасники протесту в Тель-Авіві несли транспаранти з гаслом "Ти - лідер! Ти винен!".

Все більше критиків звинувачують главу уряду в неправильному управлінні країною до і після терористичної атаки ХАМАСу та інших екстремістських угруповань на півдні Ізраїлю 7 жовтня. Вони звинувачують його в тому, що він підпорядковує всі важливі рішення власній політичній вигоді.

Нагадаємо

США та Британія випустили ракети по 18 об'єктах хуситів в Ємені, знищивши схованки зі зброєю, засоби протиповітряної оборони, радари і вертольоти, що використовувалися підтримуваним Іраном угрупованням.

Ізраїль може відмовитися від участі в Єробаченні, якшо організатори вимагатимуть змінити текст пісні їх учасниці.