В Україні запустили uResidency: зареєстровано вже понад 200 заяв

В Україні запустили uResidency: зареєстровано вже понад 200 заяв

Київ  •  УНН

3 жовтня 2024, 12:22  •  10666 перегляди

Read in English

Україна запустила міжнародний цифровий продукт uResidency для реєстрації бізнесу іноземцями без фізичної присутності. Програма доступна для 4 країн, пропонує 5% податок та автоматичну звітність.

В Україні запустили перший міжнародний цифровий продукт uResidency і вже понад 200 іноземців зареєструвалися в програмі. Про це розповів віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише УНН.

"Відкрити ФОП за кілька секунд чи подати декларацію в смартфоні — реальність для України й космос для багатьох інших країн. Ділимося досвідом у цифровізації зі світом — запустили перший міжнародний цифровий продукт uResidency та вже отримуємо заявки від майбутніх резидентів. Загалом 200+ іноземців зареєструвалися в програмі", - написав Федоров.

За його словами, програма дає змогу іноземцям зареєструвати бізнес під ключ в Україні без фізичної присутності тут. Умови для е-резидентів одні з найвигідніших у світі — отримання статусу безоплатне, податок усього 5%, уся звітність повністю автоматична.

На першому етапі програма доступна для Індії, Пакистану, Таїланду та Словенії, далі розширимо перелік країн. За рік плануємо долучити 1 000 резидентів, резюмував Федоров.

Україна готується до впровадження штучного інтелекту в роботу держави - Мінцифри25 вересня 2024, 11:46 • 13431 перегляд