П'ять російських кораблів прибули до М'янми для спільних навчань з хунтою

П'ять російських кораблів прибули до М'янми для спільних навчань з хунтою

Київ  •  УНН

21 жовтня 2024, 16:09 • 18802 перегляди

Read in English

П'ять російських кораблів прибули до М'янми для спільних навчань з військово-морськими силами правлячої хунти. Навчання включають портову фазу в Янгоні та стрільби бойовими боєприпасами в морі протягом 5 днів.

Група кораблів флоту рф прибула до охопленої війною М'янми для участі в морських навчаннях з військово-морськими силами хунти, яка перебуває при владі з 2021 року.

Пише УНН із посиланням на Narinjara.

Кілька кораблів вмс росії прибули до М'янми, щоб провести навчання разом із військово-морськими силами правлячої хунти.

Чотири корвети і корабель постачання Тихоокеанського флоту рф увійшли в порт Тілава в Янгоні вчора для участі у "портовій фазі" навчань.

США і Філіппіни розпочали військові навчання після маневрів Китаю навколо Тайваню15 жовтня 2024, 11:27 • 10028 переглядiв

Під час поїздки відбудуться відвідування відомих місць у Янгоні та двосторонні товариські спортивні змагання, військові навчання у гавані (Harbor Phase).

Навчання зі стрільбою бойовими боєприпасами в північній частині моря Капалі почалися 20 жовтня і тривають протягом наступних 5 днів.

Новим президентом В'єтнаму став генерал Луонг Куонг: у інавгураційній промові він пообіцяв країні гнучку і сучасну армію21 жовтня 2024, 14:49 • 16733 перегляди