Окупована Феодосія: на 9 день від початку пожежі на нафтобазі повітря в нормі, стверджують наглядачі з рф

Окупована Феодосія: на 9 день від початку пожежі на нафтобазі повітря в нормі, стверджують наглядачі з рф

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 12:38  •  9954 перегляди

Read in English

На 9-й день після пожежі на нафтобазі в окупованій Феодосії не зафіксовано перевищення забруднюючих речовин. За даними російських фахівців, з початку пожежі було взято 1020 проб повітря.

Перевищення забруднюючих речовин, за даними призначених росією фахівців у сфері захисту прав споживачів, не було зафіксовано в усіх моніторингових точках окупованої Феодосії.

Пише УНН із посиланням на ТГ-канал "Кримський вітер".

У Феодосії, на дев'ятий день від початку пожежі на нафтобазі, фахівці потребнадзору не виявили перевищення забруднювальних речовин. Про це повідомила начальниця відділу по Східному Криму Споживнагляду Криму Світлана Касьянова.

Ураження нафтобази в Феодосії: в окупантів виник дефіцит палива, вони створюють мобільні заправки11 жовтня 2024, 13:44 • 13084 перегляди

"Ми проводимо заміри щодня, більше перевищення не було зафіксовано у всіх наших моніторингових точках. Усього з початку пожежі було взято 1 020 проб", - заявила чиновниця.

Нагадаємо

Генштаб підтвердив ураження нафтового терміналу в окупованій Феодосії. 

Дим від пожежі на нафтобазі в окупованій Феодосії сягнув Азовського моря.

Обгорілі резервуари та піна в озерах: з'явились фото, як виглядає уражена Силами оборони нафтобаза у Феодосії 14 жовтня 2024, 08:18 • 11842 перегляди