Львів у п’ятницю та суботу прощатиметься з жертвами удару рф

Львів у п’ятницю та суботу прощатиметься з жертвами удару рф

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 12:06  •  20805 перегляди

Read in English

У Львові 6-7 вересня відбудуться похорони 7 загиблих внаслідок ракетного обстрілу рф, серед яких сім'я з 4 людей. Мерія закликає долучитися до прощання та утриматися від розважальних заходів.

Внаслідок масштабної атаки рф на житлові будинки у Львові учора загинуло 7 людей, в тому числі семирічна дитина. Шістьох із них поховають завтра, 6 вересня, і ще одне поховання відбудеться в суботу. Про це повідомили у пресслужбі міськради, передає УНН.

Родину Базилевич: Євгенію і трьох її доньок 21-річну Ярину, 18-річну Дарину та 7-річну Емілію поховають завтра, 6 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові.

Ірину Демидову поховають завтра, 6 вересня, на кладовищі в с. Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в Храмі Святого Архистрага Михаїла (вул. Каховська, 32А).

Юрія Арабського поховають завтра, 6 вересня, на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Image

Нагадаємо

Внаслідок атаки рф на Львів 4 вересня постраждало 66 осіб, з них 10 дітей. У місті оголошено День жалоби.