Генштаб: на фронті відбулося 110 боєзіткнень, ворог активно атакує на Покровському напрямку

Генштаб: на фронті відбулося 110 боєзіткнень, ворог активно атакує на Покровському напрямку

Київ  •  УНН

1 жовтня 2024, 22:16  •  5595 перегляди

Read in English

Генштаб ЗСУ повідомляє про 110 боєзіткнень за добу. Найінтенсивніші атаки противника на Покровському напрямку, де відбулося 22 штурмові дії. Бої тривають на Куп'янському, Лиманському та інших напрямках.

З початку доби відбулося 110 боєзіткнень. Противник інтенсивно атакує на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

На Харківському напрямку: терористи 5 безуспішних разів штурмували позиції в районах Стариці і Вовчанська. Досі триває один бій.

На Куп’янському напрямку: загарбники завдали 23 атаки в районах Синьківки, Колісниківки, Глушківки та Кругляківки, ще триває 10 атак.

На Лиманському напрямку: ворожі війська 15 разів штурмували у районах населених пунктів Греківка, Невське, Новосадове та в Серебрянському лісі. Три боєзіткнення досі тривають.

На Краматорському напрямку: супротивник 5 разів невдало намагався просунутися вперед поблизу Часового Яру, Григорівки та в напрямку Ступочків.

На Торецькому напрямку: окупанти 10 разів штурмували в районах Торецька та Щербинівки. Продовжуються бойові дії у п’яти локаціях.

На Покровському напрямку: ворог загалом здійснив 22 штурмові та наступальні дії. Найбільша активність окупантів зберігається в районах Миролюбівки, Єлізаветівки та Лисівки. Три боєзіткнення точаться досі.

На Курахівському напрямку: відбулося 21 боєзіткнень. Досі триває вісім атак окупаційних військ поблизу Гірника, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки.

На Времівському напрямку: супротивник безуспішно бажав прорватися до Богоявленки.

На Оріхівському напрямку: агресор здійснив три невдалі атаки неподалік населених пунктів Новоданилівки і Малих Щербаків. Триває атака поблизу Кам’янського.

Генштаб про ситуацію на фронті: відбулось 74 бойові зіткнення, окупанти активно діють на чотирьох напрямках1 жовтня 2024, 14:24 • 13880 переглядiв