Двоє чоловіків намагались втекти до Угорщини під виглядом військових

Двоє чоловіків намагались втекти до Угорщини під виглядом військових

Київ  •  УНН

30 вересня 2024, 14:32  •  12642 перегляди

Read in English

Прикордонники затримали двох чоловіків, які намагалися нелегально перетнути кордон з Угорщиною у військовій формі. Порушники заплатили по $9000 переправникам, але були виявлені за 100 метрів до кордону.

Двоє чоловіків намагались незаконно перетнути кордон з Угорщиною під виглядом військових, але за 100 метрів до кордону прикордонники виявили порушників, передає УНН з посиланням на ДПСУ.

Прикордонники відділу "Велика Бийгань" Мукачівського загону затримали двох чоловіків, які намагалися нелегально перетнути кордон з Угорщиною. 

Затриманими виявилися мешканці Харківської та Тернопільської областей, одягнені у камуфляжну форму. Вони заплатили по 9 тисяч доларів переправникам, сподіваючись, що їхній вигляд відверне увагу прикордонників. 

Однак, за 100 метрів до кордону, військовослужбовці виявили порушників. Чоловіків доправили до прикордонного підрозділу для складання протоколів, а їхні дії розглядатиме суд.

Нагадаємо 

21-річного мешканця Вінниччини, який намагався незаконно перетнути кордон з Румунією, затримали після чотирьох днів блукань у горах.