Байден у листопаді проведе віртуальну зустріч "Рамштайн" - Білий дім

Байден у листопаді проведе віртуальну зустріч "Рамштайн" - Білий дім

Київ  •  УНН

16 жовтня 2024, 17:51  •  11937 перегляди

Read in English

Президент США Джо Байден проведе віртуальну зустріч лідерів Контактної групи з оборони України в листопаді 2024 року. Метою є координація додаткової допомоги Україні та планування підтримки у сфері безпеки.

У листопаді 2024 року президент США Джо Байден проведе віртуальну зустріч на рівні лідерів Контактної групи з питань оборони України. Про це йдеться у заяві Білого дому за підсумками телефонної розмови президентів України та США, передає УНН.

"Лідери зобов’язалися разом з міжнародними партнерами активізувати планування допомоги у сфері безпеки, щоб гарантувати, що Україна має обладнання, необхідне для перемоги. У рамках цих зусиль у листопаді 2024 року президент Байден проведе віртуальну зустріч на рівні лідерів Контактної групи з питань оборони України, де лідери координуватимуть з міжнародними партнерами додаткову допомогу для України", - йдеться у заяві.

Зустріч "Рамштайн" на рівні лідерів, яку відклали через ураган у США, планують провести у листопаді16 жовтня 2024, 16:56 • 11969 переглядiв

Нагадаємо

Пентагон повідомив про перенесення засідання контактної групи з питань оборони України "Рамштайн". Нова дата наразі не відома, але коаліції продовжують працювати над наданням Україні оборонних спроможностей.