zelenskyi-prybuv-do-nimechchyny-dlia-uchasti-v-konferentsii-z-vidnovlennia-ukrainy-ta-perehovoriv-z-sholtsom

Зеленський прибув до Німеччини для участі в Конференції з відновлення України та переговорів з Шольцом

 • 20764 переглядiв

Володимир Зеленський прибув до Німеччини, щоб взяти участь у конференції з відновлення України, провести переговори з канцлером Олафом Шольцем про підтримку оборони, протиповітряну оборону, спільне виробництво озброєнь і скоординувати позиції перед майбутніми самітами.

Прибув до Німеччини для участі в Конференції з відновлення України та переговорів із Федеральним канцлером Олафом Шольцом. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

За словами голови України, URC2024 об'єднає уряди, десять із яких представлені на рівні прем'єр-міністрів, компанії та організації, які працюють над допомогою Україні. В умовах російського повітряного терору термінові рішення для української енергетики стануть основним пріоритетом заходу.

З Олафом Шольцом говоритимемо про подальшу оборонну підтримку, розбудову української системи ППО, спільне виробництво озброєнь. Скоординуємо позиції напередодні Саміту миру, саміту Європейської ради та саміту НАТО

- заявив Володимир Зеленський.

Окрім зустрічі з канцлером Німеччини, Зеленський планує зустрітися з Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром та Президентом Бундестагу Бербель Бас. Також він відвідає військову базу, де проходять навчання українські військові.

Зеленський прибув до Сінгапура01.06.24, 13:39

Популярні

Новини по темі

Авіаудар по Харкову: постраждали люди, зруйновано будівлі

 • 23589 переглядiв