zelenskyi-obhovoryv-amerykansku-dopomohu-z-delehatsiieiu-vid-konhresu-ssha

Зеленський обговорив американську допомогу з делегацією від Конгресу США

 • 26945 переглядiв

Президент Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США в Києві, де обговорив подальшу американську допомогу, зокрема додаткові системи протиповітряної оборони, такі як Patriot, для порятунку життів та захисту інфраструктури, і подякував США за їхню постійну підтримку проти російського вторгнення.

У понеділок, 1 липня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США, яка сьогодні прибула до Києва. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави держави.

Деталі 

Обговорили головні напрями подальшої американської допомоги, зокрема додаткові системи ППО. Це критично важливо, оскільки системи Patriot допомагають рятувати життя людей та захищати інфраструктуру

- резюмував Володимир Зеленський. 

Окрім того, він також подякував лідеру Білого дому Джо Байдену, обом палатам і партіям Конгресу за незмінне лідерство в підтримці України.

Нагадаємо

Посол США в Україні Бріджит Брінк розповіла, що 1 липня делегація Конгресу США прибула до Києва для обговорення підтримки України у протидії російському вторгненню.

Популярні

Новини по темі

Через спеку в Києві погіршилась якість повітря

 • 29353 переглядiв

Парламент Фінляндії схвалив оборонну угоду зі США

 • 20584 переглядiв