za-tyzhden-likvidovano-ponad-100-odynyts-viiskovoi-tekhniky-ta-blindazhiv-okupantiv-klymenko

За тиждень ліквідовано понад 100 одиниць військової техніки та бліндажів окупантів – Клименко

 • 23144 переглядiв

За минулий тиждень Національна гвардія знищила понад 100 одиниць російської військової техніки, включаючи танки, бронемашини та склади з боєприпасами, ліквідувавши активи на десятки мільйонів доларів.

Воїни Національної гвардії ліквідували упродовж тижня понад сотню одиниць техніки на десятки мільйонів доларів, зокрема знищено вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1 "Солнцепьок", яку росіяни вважають своєю найстрашнішою зброєю, передає УНН із посиланням на Telegram-канал Міністра внутрішніх справ України.

Деталі

Згідно з дописом міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, за тиждень ліквідовано техніки на десятки мільйонів доларів, а саме:

8 танків;

5 бронетранспортерів;

10 бойових броньованих машин;

31 ворожу автівку;

5 складів боєкомплекту;

51 ворожий бліндаж з окупантами всередині.

Також, окремо підкреслюється про знищення вогнеметної системи залпового вогню ТОС-1 "Солнцепьок", яку в зс рф вважається страшнішою зброєю.

Крім того, мобільні вогневі групи Нацгвардії упродовж минулих декількох днів над Одесою та Харковом збили 5 БпЛА "Shahed".

Нагадаємо

Колишнього правоохоронця з Харківської області звинуватили у державній зраді за те, що він перейшов на бік російських військ під час окупації і працював на їхніх блокпостах, а потім втік до росії разом зі своїм братом. Крім того, братів підозрюють у наведенні ворожої ракети на кафе у селищі Гроза.

російські солдати утримували і катували цивільних осіб у морозильній камері їдальні аеропорту в Гостомелі.

Зеленський провів перше засідання Ставки в оновленому складі: доповідали Сирський та Баргилевич12.02.24, 17:55

Популярні

Новини по темі

ДСНС попереджає про небезпеку лавин на Закарпатті

 • 20707 переглядiв