ukrainski-viiskovi-vidbyly-ataku-rosiian-u-chasovomu-yaru-znyshchyvshy-ponad-20-odynyts-vorozhoi-bronetekhniky-zelenskyi

Українські військові відбили атаку росіян у Часовому Яру, знищивши понад 20 одиниць ворожої бронетехніки - Зеленський

 • 45328 переглядiв

Українські військові відбили російську атаку на Часовий Яр у Донецькій області та знищили понад 20 одиниць ворожої бронетехніки.

Сили оборони відбили штурм Часового Яру на Донеччині й знищили понад 20 одиниць броньованої техніки ворога. Про це президент Володимир Зеленський сказав у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Президент подякував усім підрозділам Сил оборони України, які і на цьому тижні довели, що російська держава платитиме за все, що вона робить проти Україна.

Дякую кожному нашому воїну, які проявили достатню стійкість і змогли за цей тиждень додати більше впевненості, зокрема, Харківському напрямку

- сказав президент.

Він додав, що окупанти відчутно втрачають піхоту і техніку, хоча так само, як і у 2022 році, розраховував на швидке просування по нашій землі.

Президент додав, що окрім харківського напрямку бої тривають на Краматорському, Покровському, Курахівському, а також на південних напрямках.

Всюди, де складно, наші сили дають гідну відсіч окупанту. Зокрема, особливо і окремо дякую хлопцям, які відбили російський штурм Часового Яру. Наші воїни знищили більше 20 одиниць броньованої техніки окупанта

- сказав він.

Нагадаємо

За даними Генштабу, Іванівське та Курдюмівка стали новими районами російських обстрілів протягом дня, а Краматорський напрямок залишається однією з найгарячіших ділянок фронту.

Зеленський заявив, що перші F-16 не зіграють ключової ролі 18.05.24, 17:31

Популярні

Новини по темі

На Донеччині зенітники 110 бригади збили ворожий Су-25

 • 28175 переглядiв

Зеленський назвав найбільшу перевагу, яку має рф

 • 60971 переглядiв