udar-po-bahatopoverkhivtsi-v-odesi-ne-vykliucheno-shcho-shakhed-mih-maty-posylenu-boiovu-chastynu-humeniuk

Удар по багатоповерхівці в Одесі: не виключено, що “шахед” міг мати посилену бойову частину - Гуменюк

 • 29860 переглядiв

БпЛА "шахед", який у ніч на 2 березня влучив у багатоповерхівку в Одесі, міг мати посилену бойову частину. Про це в ефірі телемарафону розповіла начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає УНН.

Експерти працюють над оцінкою того, що відбулось. Пошукова операція ще триває. Розбираючи завали, можливо, будуть ще знайдені ще якісь частини барижуючого боєприпасу. Не виключено, що могла бути посилена бойова частина. Ворог постійно працює над удосконаленням того, чим атакує нас. Ми бачили вже модифікації ракет, які в них є на залишках, вони намагаються їх якимось чином підлаштувати під ті плани, які мають. Бачимо, що вони використовують керовані авіабомби, нагадаю – це теж модифікація певна. Тому ми розуміємо, що зміни в озброєнні, яке ворог буде застосовувати ворог, тривають. 

 - сказала Гуменюк.

Деталі

Гуменюк не відповіла, яким саме типом "шахеда" вдарили по багатоповерхівці в Одесі, лиш зазначивши, що слідчі, прокуратура та експерти працюють над оцінкою пошкоджень і "заключення ми ще не бачили".

"Мама намагалася закрити собою 8-місячну дитину": В ДСНС показали як деблокують тіла в Одесі03.03.24, 10:21

Нагадаємо

Ворог атакував Одещину безпілотниками у ніч на 2 березня. У місті пролунали вибухи. Внаслідок російської дронової атаки загинули десять людей, зокрема дві дитини. Ще восьмеро травмовані, серед них — трирічна дитина.

Прокуратура розпочала розслідування нічної атаки по Одесі за статтею порушення законів та звичаїв війни.

Троє людей, які вважалися зниклими безвісти, вийшли на звʼязок: Кіпер про вчорашню атаку рф по Одесі03.03.24, 11:59

Популярні

Новини по темі