tsohorich-minoborony-dopustylo-do-ekspluatatsii-v-zsu-10-vitchyznianykh-robotyzovanykh-kompleksiv

Цьогоріч Міноборони допустило до експлуатації в ЗСУ 10 вітчизняних роботизованих комплексів

 • 19893 переглядiв

З початку року Міністерство оборони України прийняло на озброєння Збройних Сил понад 10 роботизованих комплексів вітчизняного виробництва. Деякі комплекси вже успішно пройшли бойові випробування та отримали високу оцінку українських захисників.

З початку року Міністерство оборони України кодифікувало та допустило до експлуатації у ЗСУ понад 10 роботизованих комплексів вітчизняного виробництва. Про це пише УНН з посиланням на Міноборони.

Деталі 

У відомстві наголошують, що сучасні технології, як-от дрони та наземні роботизовані платформи, допомагають мінімізувати контакт з противником і захищати життя військових. Роботизація посилює бойові спроможності підрозділів Сил оборони України.

З початку року Міноборони кодифікувало та допустило до експлуатації у війську понад 10 роботизованих комплексів вітчизняного виробництва. (...) Наземні роботизовані платформи використовуються як носії озброєння та для ведення вогню з укриття. Деякі комплекси вже успішно пройшли бойові випробування та отримали високу оцінку українських захисників

- заявили в Міноборони.

На платформі Brave1 зареєстровано вже понад 1,8 тис. defense tech розробок 28.05.24, 14:21

Нагадаємо

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що Україна випробувала понад 50 роботизованих наземних платформ, включаючи безпілотники-камікадзе, роботів-саперів і безпілотні системи для доставки боєприпасів та евакуації поранених солдатів.

Популярні

Новини по темі

18 червня у застосунку Резерв+ з’явиться QR-код

 • 19041 переглядiв

Зеленський та король Бельгії Філіп обговорили Саміт миру

 • 17521 переглядiв