rosiiski-viiska-atakuiut-vuhledar-z-trokh-storin-brytanska-rozvidka

російські війська атакують Вугледар з трьох сторін - британська розвідка

 • 13994 переглядiв

російські військові займають околиці міста Вугледар Донецької області, місто штурмують із трьох сторін, йдеться у новому звіті Міноборони Великої Британії, повідомляє УНН.

Деталі

Рросійські війська домоглися нових успіхів в околицях Вугледара на південному сході України. Цілком імовірно, що російські війська тепер загрожують місту з трьох боків. Вони вже займають околиці міста, на які росія неодноразово нападала з 2022 року. Цілком імовірно, що протягом наступного тижня російські війська продовжать чинити тиск на цю ділянку лінії розмежування, яку добре обороняють

- йдеться у звіті Міноборони Британії.

ISW: захоплення Вугледара не дасть росіянам особливої оперативної переваги25.09.24, 10:45

У розвідці зазначають, у центральній частині Донецької області російські війська ведуть бої у східній половині Торецька і на південь від Покровська. Вони домоглися лише повільного прогресу в районі Часова Яру. 

"Ймовірно, російські війська атакують кілька цілей одночасно, щоб розтягнути українські сили. Однак це також не дозволяє росії зосередити сили на одній ділянці лінії фронту для досягнення більш значного ефекту", - вважають у британській розвідці. 

Генштаб про ситуацію на фронті: 154 боїв за добу, найактивніші атаки ворога - на Покровському та Лиманському напрямках25.09.24, 08:42

Популярні

Новини по темі