partnerstvo-mizh-ukrainoiu-ta-ssha-ye-mitsnym-i-nepokhytnym-zelenskyi-podiakuvav-baidenu-za-priorytet-u-postavkakh-ppo

"Партнерство між Україною та США є міцним і непохитним": Зеленський подякував Байдену за пріоритет у поставках ППО

 • 23135 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський висловив вдячність президенту США Джо Байдену та Сполученим Штатам за те, що вони віддали Україні пріоритет у постачанні ППО.

Президент України Володимир Зеленський висловив вдячність президенту США Джо Байдену та Сполученим Штатам за те, що вони віддали Україні пріоритет у постачанні ППО, пише УНН.

Я глибоко вдячний президенту Байдену та Сполученим Штатам за те, що вони віддали Україні пріоритет у постачанні ППО, яка нам критично необхідна для відбиття атак росії. Ці додаткові засоби протиповітряної оборони захищатимуть українські міста та мирних жителів. Я дякую президенту Байдену за суттєву підтримку, яку ми обговорювали під час нашої нещодавньої зустрічі в Італії

- написав Зеленський у X.

Президент наголосив, що партнерство між Україною та Сполученими Штатами є "міцним і непохитним". "Разом ми захищаємо життя від терору та агресії", - підкреслив Зеленський.

У Білому домі підтвердили, що США нададуть Україні пріоритет у поставках ракет до Patriot і Nasams перед іншими країнами20.06.24, 19:09

Популярні

Новини по темі

У Дніпрі "бійці Тищенка" побили чоловіка

 • 17096 переглядiв

АМКУ дозволив "Укрнафті" керувати мережею АЗС "Татнєфть"

 • 22628 переглядiв