okupanty-v-krymu-hotuiutsia-do-vysadky-desantu-zsu-atesh

Окупанти у Криму готуються до висадки десанту ЗСУ - "АТЕШ"

 • 50953 переглядiв

Окупанти в Криму готуються до можливого десанту Збройних сил України, оскільки українські партизани виявили нові російські вогневі точки та укріплення, що будуються в Євпаторії.

Українські партизани провели розвідку у тимчасово окупованій Євпаторії в Криму та виявили нові вогневі точки рф, кількість яких помітно збільшилась. Про це повідомляє Військовий рух українців та кримських татар "АТЕШ", передає УНН.

Агент "АТЕШ" провів розвідку в Євпаторії та виявив нові вогневі точки, кількість яких помітно збільшилась. Також, старі позиції активно модернізують і зміцнюють, що своєю чергою вказує на те, що ВС росії готується до гіршого сценарію ситуації на фронті,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що військовослужбовці 68 окремого морського інженерного полку, які займаються спорудженням фортифікаційних об'єктів та запасних позицій, дедалі частіше обговорюють перспективи використання Україною винищувачів F-16 та ракетного озброєння по всьому півострові.

Нагадаємо

Партизани "АТЕШ" виявили протичовновий корабель ВМФ росії МПК-49 "Олександрівець" у Стрілецькій бухті Севастополя під час розвідувальної операції, зібравши важливі дані про військову присутність у цьому районі.

Популярні

Новини по темі

Окупанти у Криму готуються до висадки десанту ЗСУ - "АТЕШ"

 • 50953 переглядiв

Частина Сум залишилася без світла через аварію

 • 14682 переглядiв

Спікер Сейму Польщі прибув з першим візитом до Києва

 • 29941 переглядiв